Nyhedsbrev tilmelding
Tak, fordi du tilmeldte dig mit nyhedsbrev. Du vil modtage mails fra mig vedr. nye muligheder for at tabe dig, nye opskrifter, gratis kostplaner og tilbud jeg kommer med..
Husk at jeg tilbyder både online vægttabsforløb og fysiske vægttabsforløb.
Her er din 5 dages gratis kostplan med ca. 1500 kcal pr. dag.
Dag 1
Morgenmad: Græsk yoghurt med bær og honning (300 kcal)
200 g græsk yoghurt
1 kop blandede bær
1 teskefuld honning
Fordel græsk yoghurt i en skål.
Top med bær og honning.
Frokost: Grøntsagssuppe (400 kcal)
1 gulerod
1 selleristilk
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse tomater
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Hak grøntsagerne.
Steg dem i olivenolie i en gryde, indtil de er bløde.
Tilsæt dåsetomater og kog i 20 minutter.
Blend suppen til den er glat og tilsæt salt og peber efter smag.
Aftensmad: Kylling med quinoa og dampede grøntsager (800 kcal)
150 g kyllingebryst
1 kop quinoa
2 kopper blandede grøntsager
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Kog quinoaen i henhold til pakkeinstruktionerne.
Damp grøntsagerne indtil de er møre.
Steg kyllingen i olivenolie, indtil den er gennemstegt. Krydre med salt og peber.
Server kylling med quinoa og grøntsager.
Dag 2
Morgenmad: Havregryn med banan og mandler (350 kcal)
1/2 kop havregryn
1 kop mælk
1 banan
10 mandler
Kog havregryn og mælk i en gryde, indtil havregrynene er bløde.
Skær bananen i skiver og hak mandlerne.
Top havregryn med banan og mandler.
Frokost: Tunsalat med groft brød (450 kcal)
1 dåse tun
2 skiver groft brød
Salatblade
1 tomat
1 agurk
1 spiseskefuld mayonnaise
Salt og peber
Dræn tunen og bland med mayonnaise. Krydre med salt og peber.
Skær tomat og agurk i skiver.
Læg salatbladene på brødet, top med tun, tomat og agurk.
Aftensmad: Laksefilet med søde kartofler og asparges (700 kcal)
150 g laksefilet
1 mellemstor sød kartoffel
1 bundt asparges
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Forvarm ovnen til 200 grader C.
Skræl og skær sød kartoffel i stænger. Vend dem i halvdelen af olivenolien, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Steg laksefileten i den resterende olie, indtil den er gennemstegt. Krydre med salt og peber.
Damp asparges indtil de er møre.
Server laks med søde kartofler og asparges.
Dag 3
Morgenmad: Omelet med spinat og feta (300 kcal)
2 æg
1 kop frisk spinat
50 g fetaost
1 teskefuld olivenolie
Salt og peber
Slå æggene ud i en skål og pisk dem.
Varm olivenolie op i en pande. Tilsæt spinat og steg, indtil den falder sammen.
Tilsæt æggene og steg omeletten, indtil den er næsten fast.
Smuldre fetaost over omeletten og fold den over. Lad den stege i yderligere 1-2 minutter.
Krydre med salt og peber.
Frokost: Kikærtesalat med avocado og tomat (500 kcal)
1 dåse kikærter
1 avocado
1 tomat
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Dræn kikærterne.
Skær avocado og tomat i tern.
Bland kikærter, avocado og tomat. Dryp med olivenolie og krydre med salt og peber.
Aftensmad: Lammekoteletter med byg og grøntsager (700 kcal)
2 lammekoteletter
1 kop byg
2 kopper blandede grøntsager
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Kog byggen i henhold til pakkeinstruktionerne.
Damp grøntsagerne indtil de er møre.
Steg lammekoteletterne i olivenolie, indtil de er gennemstegte. Krydre med salt og peber.
Server lammekoteletter med byg og grøntsager.
Dag 4
Morgenmad: Hytteost med frisk frugt og honning (350 kcal)
200g hytteost
1 kop frisk frugt
1 teskefuld honning
Placer hytteost i en skål.
Top med frisk frugt og en smule honning.
Frokost: Quinoa salat med avocado og tomater (500 kcal)
1 kop kogt quinoa
1 avocado
2 tomater
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Skær avocado og tomater i tern.
Bland quinoa med avocado og tomater. Dryp med olivenolie og krydre med salt og peber.
Aftensmad: Hakkebøf med grøntsager og brune ris (650 kcal)
150g hakket oksekød
1 kop brune ris
2 kopper blandede grøntsager
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Form hakket oksekød til en bøf.
Steg bøffen i olivenolie, indtil den er gennemstegt. Krydre med salt og peber.
Kog de brune ris i henhold til pakkeinstruktionerne.
Damp grøntsagerne indtil de er møre.
Server hakkebøf med grøntsager og brune ris.
Dag 5
Morgenmad: Protein smoothie (300 kcal)
1 banan
1 kop friske bær
1 kop græsk yoghurt
1 kop mælk
Placer alle ingredienserne i en blender.
Blend indtil glat.
Frokost: Salat med kylling og grøntsager (400 kcal)
100g kyllingebryst
2 kopper blandet salat
1 tomat
1 agurk
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Steg kyllingen i olivenolie, indtil den er gennemstegt. Krydre med salt og peber.
Skær tomat og agurk i skiver.
Arranger salat i en skål. Top med kylling, tomat og agurk. Drizzle med olivenolie.
Aftensmad: Stegt laks med sød kartoffelmos og dampede grøntsager (800 kcal)
150 g laksefilet
1 stor sød kartoffel
2 kopper blandede grøntsager
1 spiseskefuld olivenolie
Salt og peber
Steg laksefileten i halvdelen af olivenolien, indtil den er gennemstegt. Krydre med salt og peber.
Skræl og kog den søde kartoffel, indtil den er blød. Mos den med den resterende olivenolie, salt og peber.
Damp grøntsagerne indtil de er møre.
Server stegt laks med sød kartoffelmos og dampede grøntsager.
Husk at du kan bytte rundt, som det passer dig- Blot hold øje med kcal antal.
Et sidste ord på vejen: Vægttab er en gave, du giver dig selv – en investering i dit helbred og lykke.
Kh
Charlotte Rachlin