Charlotte Rachlin

Lær Charlotte Rachlin at kende:

Charlotte Rachlin er uddannet kostvejleder og en populær fitness instruktør samt daglig leder af 4 Energii fitness centre.

Charlotte har selv taget turen og har smidt 14 kg på 10 uger. Så hun kender møllen og hvor hårdt det er at tabe sig. Selvom Charlotte var og er i god form,  kom hendes store vægttab kom via kostomlægning og sund mad.

Før og efter billede af Charlotte Rachlin
Charlotte før og efter vægttab.
Hun var i form før vægttabet og trænede på samme måde under vægttabet, som hun gjorde før.
Vægttabet kom af omlægning af kosten.

For Charlotte er drivkraften af se sine kursister tage denne store forvandling. I takt med at kiloene rasler af, vokser energien og glæden. ”Der er ikke noget mere motiverende for en kostvejleder, end at se sine kursister lykkes og kommer i mål” siger Charlotte.

Charlotte har prøvet mange forskellige metoder til at få sine klienter til at tabe sig. Hun har taget det bedste og sammensat et 10 ugers forløb, som gør det muligt at tabe sig på en sund og god måde. “Jeg bryder mig ikke om fedt tang eller kcal tælling” siger Charlotte.

Hos TabDigLet tæller vi ikke kcal, men sikre at maden vi spiser, er sund og mættende. Jeg har fundet de retningslinjer, som jeg kan se virker og dem bruger vi istedet. De retningslinjer sikrer at vores klienter, når deres mål og det er det vigtigste for mig.

Jeg starter et nyt forløb i August og vil anbefale dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil tabe dig.
Vores Motto er netop: TabDigLet hjælper dig. Du er ikke ALENE!
Når du falder i, hjælper vi dig op igen og sikre at du kommer på rette vej.
Du får redskaberne til at tabe dig og til at fastholde dit vægttab, når dit forløb er færdigt.

Læs om forløbet her

Næste forløb kan du se her:

Find gode opskrifter her

Find os og læs nogle glade kunders respons på facebook